2021-02-15 11:25:39• hírek • Fizetett tartalom

A L’Oreal Paris az érett bőrről is gondoskodik

A L’Oreal Paris a világ legnagyobb kozmetikai és szépségápolási cége, melynek kínálatában haj- ás bőrápolási készítmények, illetve sminktermékek is megtalálhatóak, s az ezek által képviselt magas minőségnek köszönhetően a cég világszerte rengeteg elégedett vásárlónak örvendhet.

A márka egyik legkedveltebb és legismertebb termékcsaládját az öregedésgátló krémek alkotják, melyek egyedi, kizárólag minőségi alapanyagokat tartalmazó összetételüknek köszönhetően látványosan csökkentik a ráncokat, és fiatalos, ragyogó hatást kölcsönöznek a bőrnek. A L’Oreal termékei számos jótékony hatással rendelkeznek. Lássuk, melyek ezek:

  • Intenzív hidratálás: a bennük rejlő hialuronsavnak köszönhetően a krémek optimális szinten tartják a bőr nedvességtartalmát, s így megelőzik a kiszáradást.
  • Feszesség visszaállítása: az idő előrehaladtával a kollagén egyre kisebb arányban van jelen szervezetünkben, így megjelennek a ráncok. Annak érdekében, hogy megelőzzék ezt a folyamatot, a kozmetológusok e komponenst is hozzáadták a formulához.
  • Lifting hatás: a L’Oreal Paris kutatói által kifejlesztett Pro-Xylane öregedésgátló molekula révén a krémek lifting hatással rendelkeznek és segítenek a finom ráncok kisimításában.
  • Bőrtónus-kiegyenlítés: az arckrémek segítik a bőrsejtekben található toxinok felszabadulását, így a bőrfelszín megőrzi egységes tónusát.

Harmincöt éven túl a női test hormonális változásokon megy keresztül. Ez a kollagén- és elasztántermelés csökkenését eredményezi, mely miatt megjelennek a ráncok, a bőr pedig elveszíti feszességét. E korcsoportnak tökéletes választás lehet az Age Expert 35+ arckrém, mely olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek nem szárítanak, sőt épp ellenkezőleg, a bőr rugalmasságának növelése révén csökkentik a ráncokat.


Negyvenöt éves kor után a kollagénhiány következtében a ráncok még láthatóbbá válnak, a bőr hámlani kezd és megjelennek a pigmentfoltok is. E korosztály számára ideális lehet az Age Expert 45+, mely kollagént tartalmaz, táplálja a bőrt és lifting hatással bír.


Az öregedésgátló termékcsalád minden tagja intenzíven hidratálja még a legkiszáradtabb arcbőrt is, puhává, selymessé teszi azt, és fiatalos hatást kölcsönöz neki. Amennyiben Ön is szeretne meggyőződni mindezen jótékony hatásokról, ne habozzon megvásárolni a L’Oreal Paris termékeit a MAKEUP oldalán, mely rengeteg kedvezményes árral áll vásárlói rendelkezésére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: